Στον “Φενεό” πήγαν παρέα η “Πολιτιστική Αναγέννηση” και οι “Εθελοντές Π.Π.”!

0

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/12 η εκδρομή που συνδιοργάνωσαν η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΦ-ΝΧ και οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, με τη συμμετοχή 93 Μελών και των δυο Συλλόγων.

Οι εκδρομείς επισκέφθηκαν το ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ, που σκοπός της δημιουργίας του, από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, είναι να καταδείξει την αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης και την αρμονική συνύπαρξή τους στην υδατική λεκάνη της Στυμφαλίας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΝΕΟΥ, Βυζαντινό Μοναστήρι του 17ου αιώνα, προπύργιο της Επανάστασης του Γένους, καθώς σ’ αυτό πραγματοποιήθηκαν, με επικεφαλής τον «Γέρο του Μωριά», πολλές συνελεύσεις για την οργάνωση του Αγώνα.

Οι εκδρομείς γευμάτισαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της λίμνης Δόξα, ενώ προμηθεύτηκαν παραδοσιακά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλη επιτυχία είχε η φιλανθρωπική εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρασιατών Φ.Χ!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα: Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ για την Παιδεία και την ενισχυτική διδασκαλία!!!(video-photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.