Καλό ξεκίνημα για τον ΣΟΝΦ στην Α΄Εθνική!

0

sonf11

Καλό ξεκίνημα για τον ΣΟΝΦ στο απαιτητικό πρωτάθλημα του προκριματικού ομίλου της Α Εθνικής. Στον 1ο γύρο που έγινε την Κυριακή 13 Γενάρη η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας το Ζήνωνα Γλυφάδας και επικράτησε με σκορ 6-4 σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση που κράτησε κοντά 5 ώρες!

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΣΟΝΦ όμως καθώς περνούσε η ώρα η πλάστιγγα σιγά – σιγά έγερνε υπέρ της ομάδας μας. Στην 1η σκακιέρα ο Νίκος Μπαλάσκας αμύνθηκε καλά σε δύσκολη θέση και κράτησε την ισοπαλία απέναντι στην Γκραν Μέτρ Σβετλάνα Τσερεντιτσένκο. Ο Νίκος Σερετάκης στη 2η σκακιέρα εκμεταλλεύθηκε νικηφόρα τις δυνατότητες που του έδωσε μια άστοχη διάσπαση πιονιών που προκάλεσε ο Ανδρεάς Παπασταυρόπουλος. Ο Λουκάς Κονιστής νίκησε πειστικά και όμορφα με τα μαύρα τον Κώστα Κολιόπουλο ενώ στην 4η σκακιέρα ο Δημήτρης Βαζελάκης ηττήθηκε από τον Βαγγέλη Ξαξίρη. Στις γυναικείες σκακιέρες ο ΣΟΝΦ επικράτησε 2 ½ – ½ όχι όμως δίχως δυσκολίες. Η Μαρίνα Φαραντούρη κέρδισε αν και αρχικά είχε πολύ άσχημη θέση, η Ελένη Μπαλάσκα εκεί που φάνηκε ότι έχανε το πλεονέκτημα έφερε τον πόντο παίζοντας την πιο εντυπωσιακή κίνηση της συνάντησης ενώ η Ντίνα Σερετάκη παρά την πίεση κράτησε την ισοπαλία. Στις σκακιέρες των νέων δυσκολευθήκαμε. Ο Δημήτρης Κλειδαράς, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα στη σκακιέρα <12, βγήκε χειρότερος από νωρίς και τελικά έχασε, ήττα – έκπληξη και για το Γιώργο Καλογριδάκη που στην πίεση χρόνου κατέστρεψε καλύτερη θέση, ενώ ο Θοδωρής Καλογριδάκης βγήκε χειρότερος αλλά στις περιπλοκές και την αμοιβαία πίεση χρόνου έπαιξε ευφάνταστα και σημείωσε τον τελευταίο πόντο  που επιστέγασε την νίκη της ομάδας μας.

Την ερχόμενη Κυριακή 20/1 ο ΣΟΝΦ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανελλήνιο για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα διεξάγεται και το Κύπελλο Αττικής Φιλίας όπου ο ΣΟΝΦ συμμετέχει με 2 ομάδες. Ο ΣΟΝΦ Α’ έχασε 2 ½ -5 ½  από τον Κότινο Χολαργού ενώ ο ΣΟΝΦ Β’ νίκησε 4-2 τα άνω Βριλήσια.

Προηγούμενο άρθροΑπόστολος Κόντος: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ έμφραγμα!
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές 2014! Αλλάγή σκηνικού(?)… με την κατάργηση του “επαγγελματικού ασυμβίβαστου” για τους Δημάρχους?
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.