Μ.Φύσσα: “Δεν με ρώτησαν αν ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου”

0

Pavlos-Fyssas

«Κανείς δε ρώτησε αν ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου. Ούτε το ίδιο το παιδί το ρώτησαν. Για ποιον κόσμο να θυσιαστεί; Γι΄ αυτόν τον κόσμο εδώ; Άξιζε τον κόπο;», διερωτάται η μητέρα του Παύλου Φύσσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής.

Η Μάγδα Φύσσα δεν έχει σταματήσει να επισκέπτεται το σημείο της δολοφονίας του παιδιού της. Όπως λέει, η οικογένεια θέλει να στήσει εκεί μνημείο στο όνομα του Παύλου.

Τι άλλαξε όλους αυτούς τους μήνες;

«Εμάς μας βύθισαν». Στην κοινωνία; «Πιστεύω σε κάποιες συνειδήσεις ο Παύλος να άλλαξε τρόπο σκέψης. Αλλά ούτως ή άλλως θα το έκανε. Αυτός ήταν ο στόχος του. Απλά θα το έκανε ζωντανός. Και έκανε και μπορούσε να κάνει πολλά άλλα. Άλλα δεν τον άφησαν».

Δεν μπορεί και δεν θέλει να κρύψει την πικρία της για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή επανεμφανίζεται στις γειτονιές του Β΄ Πειραιά. «Έχουν σταματήσει; Στο Πέραμα συνεχίζουν».

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη Σμύρνη (ΒΙΝΤΕΟ)
Επόμενο άρθροΔείτε το εορταστικό ωράριο της Μ. Εβδομάδας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.