Τριήμερη απεργία από τους Διοικητικούς Πανεπιστημίων

0

panepistimio-apergia-660_2_0

Σε τριήμερη κινητοποίηση από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι στα Πανεπιστήμια και ζητούν από το νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο να μην απολυθούν όσοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Συγκεκριμένα οι διοικητικοί υπάλληλοι θα απεργήσουν από την Τετάρτη έως την Παρασκευή ζητώντας να μην απολυθεί κανείς από όσους υπαλλήλους τέθηκαν σε αυτά τα ιδρύματα σε διαθεσιμότητα, ενόψει της λήξης αυτής στις 13 Ιουνίου.

Πρόκειται για ακόμα ένα πονοκέφαλο που αντιμετωπίζει ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρβος, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά καλά να ορκιστεί χθες και σημειώθηκε κατάληψη στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Βουκουρεστίου.

Υπενθυμίζεται πως καθηγητές των Επαγγελματικών Λυκείων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα κατέλαβαν τα γραφεία του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου και ζητούσαν να συναντηθούν μαζί του.

Οι καθηγητές με εκπρόσωπο τον κ. Κικάκη, λίγο πριν την προγραμματισμένη ορκωμοσία των μελών της νέας κυβέρνησης πήγαν αιφνιδιαστικώς στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το γραφείο, μπήκαν μέσα και ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Λοβέρδο, προκειμένου να του υπενθυμίσουν το σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει, αυτό της διαθεσιμότητας των καθηγητών.

Μάλιστα, σήκωσαν και πανό που γράφει: «Όχι στις διαθεσιμότητες-απολύσεις, επιστροφή καθηγητών-μαθητών στα σχολεία».

 

 

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Λίλα Κυριαζοπούλου και το καυτό μπικίνι της
Επόμενο άρθροΔΝΤ: Νέες απολύσεις από το πρώτο τετράμηνο του 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.