Σχολικοί φύλακες: Ποιοι παραμένουν σε διαθεσιμότητα και ποιοι όχι

0

sxolikoi_fylakes_aftodioikisi.gr_

Τους οριστικούς πίνακες διάθεσης των σχολικών φυλάκων παρέλαβε το ΑΣΕΠ, σε ορθή επανάληψη, από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας, μετά τις μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν από τα Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των φορέων προέλευσης.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας το ΑΣΕΠ παρέλαβε τον οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), ο οποίος διαμορφώθηκε από το ΑΣΕΠ με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων και τον πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Ο οριστικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Υγείας.

Δείτε τους πίνακες ΕΔΩ

ΠΗΓΗlocalit.gr
Προηγούμενο άρθροΖαγοράκης… Γλέζος και διαβάστε την τελική λίστα των Ευρωβουλευτών!
Επόμενο άρθροΣήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.