Το σημείο G θεωρείται η πηγή της υπέρτατης ηδονής. Κι η Γερμανία δεν το ανακάλυψε απλώς με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά έφτασε σ’ αυτό μέσα από μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σύνδεση με τον αριθμό «7»!
Αν ρίξεις τα ζάρια, το πιο πιθανό άθροισμα που μπορούν να φέρουν (βάσει ανάλυσης των πιθανοτήτων) είναι επτά.
Αν είσαι Γερμανός ωστόσο στο ποδόσφαιρο, δε χρειάζεσαι την τύχη. Γιατί τη φτιάχνεις και την ορίζεις μόνος σου.
Σε τέτοιο σημείο που να μοιάζεις ικανός -αντί για εξάρες- να φέρεις και… επτάρες αν χρειαστεί!
Αναμφίβολα το νούμερο «4» (όσα πλέον και τα γερμανικά Παγκόσμια Κύπελλα) είναι αυτό που πρωταγωνίστησε στα επινίκια των «πάντσερ». Το νούμερο «7» όμως είναι εκείνο που σφράγισε την πορεία τους προς το θρίαμβο.
Διότι αυτό που πέτυχε η ομάδα του Λεβ στα γήπεδα της Βραζιλίας δεν θα συμπεριλαμβανόταν στα επτά θαύματα του κόσμου. Κατορθώθηκε όχι μετά από επτά χρόνια φαγούρας, αλλά έπειτα από πολλά περισσότερα (24 συγκεκριμένα). Το θρίλερ του τελικού ωστόσο (κάτι σαν το «Seven») απλά επιστέγασε την απίστευτη σχέση του αριθμού με την πορεία της Γερμανίας.
Αμφιβάλλεις; Σκέψου αρχικά ότι το «G» είναι το έβδομο γράμμα του αλφάβητου. Ότι η λέξη «Germany» περιέχει επτά γράμματα. Ξεπέρασε τη σκέψη «ε, και τι έγινε», θυμούμενος ότι έπαιξε στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ. Άρχισε να κουνάς συγκαταβατικά το κεφάλι, συνειδητοποιώντας ότι μάζεψε επτά συνολικά πόντους. Ξεκίνα να γουρλώνεις τα μάτια, μαθαίνοντας ότι πέτυχε επτά συνολικά γκολ!
Ε, τώρα δε χρειάζεται κανείς να σου θυμίσει με πόσα τεμάχια υπέγραψαν τα «πάντσερ» τη μεγαλύτερη ξεφτίλα της Βραζιλίας στην ιστορία των Μουντιάλ. Ούτε ότι ΟΛΑ αυτά έγιναν φυσικά στον… έβδομο μήνα του έτους. Γιατί πιθανότατα έχεις σκεφτεί και μόνος πόσα λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης πέτυχε ο Μάριο Γκέτζε το χρυσό γκολ…