Έρχεται σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας…

0

464556565Νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει από Δευτέρα τη χώρα, παρά το γεγονός ότι ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται πιο σφοδρό από το προηγούμενο, ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα προβλήματα από την επέλαση της κακοκαιρίας. Στην Εύβοια παραμένουν αποκλεισμένα 13 χωριά και συγκεκριμένα οι Στρόπωνες, το Λάμαρι, το Μετόχι, η Καμπιά, ο Λυμνιώνας, ο Πολύλοφος, η Αγ. Σοφία, οι Μύλοι, η Γλυφάδα, η Αγριοσυκιά, η Κερασιά, η Κοτσικιά και η Νίκη.

Παρά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, παραμένουν κάποια από τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται πλέον στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Οινόης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας παραμένει, ωστόσο, για την περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης, στο ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης «414», έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ ως το καζίνο και στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών.

Τέλος, τα οχήματα δεν κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλεποχώρι – Βίλια, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΣυγκλονίζει το νέο βίντεο από το Norman Atlantic
Επόμενο άρθροΕλλάδα: Πέφτουν… τα πρώτα πεφταστέρια του 2015…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.