Τραγωδία στο Πέραμα: Ηλικιωμένος σκότωσε την σύζυγο του και αυτοκτόνησε

0

ImageHandler (3)Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες στο Πέραμα με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να εντοπίζεται αργά το απόγευμα νεκρό στο σπίτι του στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τη γυναίκα του και στη συνεχεία να αυτοκτόνησε.

Το protothema.gr βρέθηκε στο σημείο που γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Τα παιδιά τους, συγγενείς και γείτονες βρίσκονται στο σπίτι αυτή την ώρα και δε μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ο κ. Δημήτρης Βάσαλος είναι ένας άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι των ηλικιωμένων. Όπως λέει ο παππούς είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια αφού δε τα έβγαζε πέρα με την πενιχρή του σύνταξη.

Με τη γυναίκα του φαινόταν πάντως να είναι καλά. Είχαν αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια με πέντε παιδιά. Τραγική ειρωνεία; Η μια του κόρη θα τους έβρισκε νεκρούς στο σπίτι τους καθώς μετά από προσπάθειές της να τους εντοπίσει στο τηλέφωνο χωρίς επιτυχία θα ανησυχούσε και θα πήγαινε στο σπίτι να δει τι συμβαίνει. Εκεί θα βρισκόταν αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα. Μπροστά στα μάτια της κείτονταν νεκρός ο πατέρας και η μάνα της.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα επέλαση της αφρικανικής σκόνης
Επόμενο άρθρο6χρονο κοριτσάκι πέθανε από πιράνχας που κατασπάραξαν τα πόδια της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.