Μυστήριο με “βουτιά” ζευγαριού στον Κηφισό

0

625+5656+56Με ελαφρά τραύματα, ανασύρθηκε νεαρό ζευγάρι από τον Κηφισό, στο ύψος της Αγ. Αννης στου Ρέντη, έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πώς βρέθηκαν σε εκείνο το σημείο, καθώς οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον δρόμο βρέθηκε παρκαρισμένη μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ωστόσο στην τροχαία δεν υπήρξε καμιά αναφορά για ατύχημα.

Αρχικά η πυροσβεστική υπηρεσία που έφθασε στο σημείο είχε λάβει τηλεφώνημα για εκτροπή μηχανής που κάτι ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει προς το παρόν. Το έργο της προανάκρισης έχει αναλάβει η πυροσβεστική υπηρεσία.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάζεται ο νέος 2ος Παιδικός σταθμός της Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΙωνικός Ν.Φιλαδελφείας: Πολύ κοντά στην άνοδο το Χάντμπολ – Αποτελέσματα τμημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.