Έμεινε… άφωνη η Κωνσταντοπούλου μπροστά στο τιμητικό άγημα του… Καμμένου

0

konstantopoyloy

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες το απόγευμα, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και να συναντήσει τον υπουργό Πάνο Καμμένο. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Πρόεδρος φαίνεται να εντυπωσιάστηκε από τα στρατιωτικά αγήματα του Ελληνικού στρατού και από τις τιμές που της απέδωσε, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, ο υπουργός. Στις φωτογραφίες φαίνεται έντονα η απρόσμενη χαρά της και μάλλον η κ. Κωνσταντοπούλου θα πρέπει να προσέρχεται περισσότερο προετοιμασμένη και χωρίς καθυστέρηση…

Ανάμεσα στα άλλα η Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε καλοδεχούμενη, ευπρόσδεκτη και επιβεβλημένη τη συνεργασία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Βουλής- τόσο της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας που έχει ήδη συγκροτηθεί όσο και της επιτροπής εξοπλιστικών προγραμμάτων που βρίσκεται υπό συγκρότηση, καθώς πέραν των συμφερόντων του ελληνικού λαού εξυπηρετεί τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα.

Επίσης, χαρακτήρισε απολύτως χρήσιμη τη συμβολή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη νεοσυσταθείσα επιτροπή της Βουλής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, προκειμένου να ελεγχθούν και να αντιπαραβληθούν υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων που κατά τρόπο αλόγιστο και παράλογα οδήγησαν σε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Μετά την κεκλεισμένων ενημέρωση της από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων για αντίστοιχη ενημέρωση.

konstantopoulou

konstantopoulou2

Προηγούμενο άρθροΜονιμοποιούνται 40.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου
Επόμενο άρθρο“Mας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.