Απελευθέρωση την Τετάρτη όλων των παράνομων μεταναστών – Δεν θα συλλαμβάνονται όσοι περνούν τα σύνορα

0

am6Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα κυβέρνηση αποφάσισε πριν από λίγο, ότι από την Τετάρτη (03/03) θα απελευθερωθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται σε κέντρα κράτησης ή στις φυλακές. Εξαίρεση θα αποτελέσουν όσοι έχουν καταδίκες για παράνομες πράξεις.

Επίσης, δεν θα συλλαμβάνονται όσοι μετανάστες εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα, αλλά θα τους χορηγείται άδεια παραμονής για ένα μήνα. Αν μετά την παρέλευση του μήνα εντοπισθούν σε κάποια περιοχή της χώρας, θα τους δίδεται άδεια παραμονής άλλων 6 μηνών προκειμένου να ζήσουν νόμιμα, μέχρι να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση – σοκ: Στα Πανεπιστήμια ενσωματώνονται τα ΤΕΙ
Επόμενο άρθροΗ συγκλονιστική ιστορία της 14χρονης που ζητάει να πεθάνει
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.