Ο καιρός της Τρίτης

0

wpid-wp-1426451802454.jpegΓενικά καλός θα είναι την Τρίτη 17 Μαρτίου ο καιρός, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγες ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και τη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί με ένταση 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι με ένταση στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς και στα νότια έως τους 14 με 16 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως τους 17.

ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και τον Πειραιά θα δείξουν από 8 έως τους 13 βαθμούς.

Προηγούμενο άρθροΤις επόμενες ημέρες κρίνεται η τύχη των αποθεματικών των Ταμείων
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που είναι ανοικτό από το 2011
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.