Θανατηφόρο τροχαίο με εμπλοκή ποδοσφαιριστών της Εθνικής στην Ουγγαρία! (βίντεο)

0

546546456564Εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο είχαν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Βαγγέλης Μόρας, αφού το ταξί στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στη Βουδαπέστη, με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά.

Η αστυνομία της Ουγγαρίας επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένας νεκρός από τους οδηγούς των οχημάτων.

Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν ο οδηγός του ΙΧ αποκοιμήθηκε, με συνέπεια να συγκρουστεί με το ταξί της Εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ είναι νεκρός, ενώ η συνεπιβάτης του είναι σε σοβαρή κατάσταση, όπως και ο οδηγός του ταξί.

Οι Φετφατζίδης και Ταχτσίδης τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να κάνουν ράμματα, ενώ ο “Φέτφα” και ο Μόρας λιποθύμησαν αμέσως μετά από το δυστύχημα.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που οι παίκτες βρίσκονταν καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Halálos baleset a ferihegyi gyorsforgalmi úton troxaio-ethnikh-ellados-oyggaria (3) troxaio-ethnikh-ellados-oyggaria (1)

Προηγούμενο άρθροΤο νέο σύστημα Πανελλαδικών εξετάσεων
Επόμενο άρθροΠασχαλινό παζάρι στον Αγιο Κοσμά Αιτωλό Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.