Mε μπαλωθιές το “ύστατο χαίρε” στον Βαγγέλη…

0

5989789798Έπεσε η αυλαία στην τραγική υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον 20χρονο να οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.  Η σορός του 20χρονου έφτασε στο χωριό καταγωγής του, στο Σελί του Ρεθύμνου λίγο πριν τις 08:00 το πρωί.
Το σπίτι, από εκείνη την ώρα, γέμισε με συγγενείς και φίλους αλλά και με απλό κόσμο που έσπευσε για να πει το τελευταίο αντίο στο Βαγγέλη και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος μετά από 1,5 μήνα που κείτονταν νεκρός, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία λίγο μετά 12:00 με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετούν με “μπαλωθιές”. Παρόντες στην κηδεία ήταν και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Γιάννενα.

Στους Αρμένους, το χωριό όπου διαμένει η οικογένεια Γιακουμάκη όλα είναι κλειστά συμμετέχοντας στην Ημέρα πένθους που κήρυξε  η Τοπική Κοινότητα Αρμένων.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015 στα Ιωάννινα, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στις 15/3/2015, στις 15:00, και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, θα κηρυχθεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων και θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: -Δημοτικό Σχολείο Αρμένων -Νηπιαγωγείο Αρμένων -Παιδικός Σταθμός Αρμένων -Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων -Περιφ. Ιατρείο Αρμένων”.

Ημέρα πένθους για τα σχολεία στα Ιωάννινα      

Tη στιγμή που γινόταν η κηδεία του 20χρονου στη Κρήτη, στα Ιωάννινα πλήθος κόσμου, μαθητές και φοιτητές της Γαλακτοκομικής συνοδεία της αστυνομίας συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός και απέτισαν φόρο τιμής, αφήνοντας από ένα λουλούδι.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή Σύσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθρο25η Μαρτίου: Συμφωνία Δούρου – Καμμένου για την παρέλαση και τα δημοτικά τραγούδια για να χορέψει ο κόσμος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.