Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 4χρονης Άννυ – Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο αγοραπωλησίας του παιδιού

0

annu

Στη ΓΑΔΑ οδηγούνται η μητέρα της 4χρονης Άννυ και ο 70χρονος που την φιλοξενεί έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία παρουσία εισαγγελέα.

Οι αρχές εντόπισαν στην οικία του 70χρονου εμβάσματα από τη Βουλγαρία, 4.000 ευρώ που ανήκουν στην κυρία Μπορισόβα, κινητά τηλέφωνα τα οποία θα περάσουν από εργαστηριακό έλεγχο, παλιές αποδείξεις διοδίων από την Βουλγαρία καθώς και τέσσερα υπνωτικά χάπια.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.

Ο Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος των τριών εμπλεκομένων της υπόθεση της μικρής Άννυ, ανέφερε πως ανέλαβε από χθες το βράδυ την υπόθεση και αμέσως συνέστησε στους πελάτες του να καταθέσουν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε και εξετάζεται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άνδρα βουλγαρικής καταγωγής.

Όπως δήλωσε: «Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχω από τρεις ανθρώπους που εμπλέκονται, το παιδί έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με κάποιον σύντροφο της κυρίας Μπορίσοβα. Αυτά με διαβεβαιώνουν, μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο, υπάρχει σε εξέλιξη μια κατ’ οικον έρευνα στο σπίτι του κυρίου που φιλοξενείται η Μπορίσοβα. Χαρτιά κοιτάνε, και τα λοιπά, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, είναι παρωχημένα. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχω εγώ, είμαι υποχρεωμένος εντός της ημέρας να καταθέσω μήνυση για αρπαγή ανηλίκου, διότι εάν το παιδί το είχε βρει κάποιος, έπρεπε να το είχε παραδώσει στην αστυνομία. Για να μην το παραδώσει στην αστυνομία, κάποιος το εξαφάνισε, άρα λοιπόν θα κάνουμε μήνυση για αρπαγή. Εγώ ανέλαβα χθες το βράδυ την υπεράσπιση και ζήτησα να μου πουν τι ακριβώς συνέβη και κατέληξα σε αυτό. Για να σταματήσουν κάποια πράγματα που σέρνονται, συνέστησα να υποβληθεί μήνυση. Έχω την αίσθηση ότι οι έρευνες δεν θα οδηγήσουν πουθενά, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχω από του ίδιους και ελπίζω για το καλό του παιδιού να μην εξελιχθεί σε φιάσκο η αστυνομική έρευνα».

anny2

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: ΕΝΦΙΑ και το 2015 αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι – Ναι σε δημοψήφισμα όχι σε εκλογές!
Επόμενο άρθροΠροσλήψεις 5.495 εποχικών σε δήμους και Περιφέρειες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.