Κλειστές μέχρι και τη Δευτέρα οι τράπεζες

0

Withdrawing cash from ATMΚλειστές μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα θα μείνουν οι τράπεζες σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπέγραψε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ημερήσιο όριο αναλήψεων των 60 από ΑΤΜ παραμένει αμετάβλητο.

Ωστόσο, 120 ευρώ επιπλέον μπορούν να πάρουν οι συνταξιούχοι χωρίς χρεωστική ή κάρτα αναλήψεων, από τα 1.250 υποκαταστήματα των τραπεζών που λειτουργούν σ’ ολόκληρη τη χώρα κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας.

Οι συνταξιούχοι μπορούν να εισπράξουν την δεύτερη δόση των 120 ευρώ, όχι όμως 240 ευρώ, αν δεν πήραν τις προηγούμενες ημέρες τα πρώτα 120.

Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους επιδομάτων ΟΑΕΔ: θα λάβουν την δεύτερη δόση των 120 ευρώ. όμως μόνο από τα υποκαταστήματα της Εθνικής.

Από την Εθνική Τράπεζα θα μπορούν επίσης να «σηκώσουν» 120 ευρώ όσοι λαμβάνουν σύνταξη από ασφαλιστικούς φορείς του εξωτερικού.

Προηγούμενο άρθροΗ Ρωσία ρίχνει “πόρτα” στην Ελλάδα για εμπάργκο και οικονομική βοήθεια
Επόμενο άρθρο“Crash: Ο Καμμένος είπε στις ΗΠΑ ότι ήδη έχουν τυπωθεί δραχμές”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.