Φασιστική και άνανδρη επίθεση στον βουλευτή Κουμουτσάκο!

0

555555Άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στη διάρκεια του συλλαλητηρίου που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας,στην πλατεία Συντάγματος.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν δέχθηκε καταιγισμό ύβρεων και αντικειμένων από ομάδα νεαρών.

Ωστόσο το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, καθώς οι τραμπούκοι επιτέθηκαν εναντίον του βουλευτή, με γροθιές και κλωτσιές, φωνάζοντας εν χορώ το σύνθημα: “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί”.

Σε εκείνο το σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ για να προστατεύσουν τον βουλευτή, ο οποίος -αιμόφυρτος και με σκισμένα τα ρούχα του- έκανε δηλώσεις, λέγοντας ότι δέχθηκε επίθεση από αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα άλλων, σημειώνοντας ότι ως διπλωμάτης έχει δώσει το δικό του αγώνα για το ποντιακό θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνδρες της Αστυνομίας δεν συνέλαβαν εκείνη την ώρα κανέναν από τους δράστες της επίθεσης. Στα πλάνα των τηλεοπτικών σταθμών είναι εμφανή τα πρόσωπα των δραστών.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους εντός του Κοινοβουλίου, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι τον πλησίασε ομάδα νεαρών, οι οποίοι τον εγκλώβισαν. Τον τραβούσαν, του πετούσαν αντικείμενα και του φώναζαν: “Τι κρατάτε τον Φίλη ; Το γουρούνι; Εσείς τι κάνετε για να παραιτηθεί; Όλοι ίδιοι είστε. Κάνατε αποικία την Ελλάδα”.

Αμέσως μετά άρχισε ένας νέος κύκλος επεισοδίων, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να απομακρύνουν τον κ. Κουμουτσάκο από το σημείο.

Λίγη ώρα νωρίτερα, κινδύνευσε με προπηλακισμό και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όταν ενώ βρισκόταν επί της οδού Όθωνος δέχθηκε φραστική επίθεση από ομάδα ταραξιών. Έσπευσε να εισέλθει στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκε υπό καταιγισμό αντικειμένων που έριχναν οι άγνωστοι εναντίον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συλλαλητήριο είχαν παραβρεθεί και άλλοι βουλευτές, πολλών κομμάτων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αντίδραση.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει αρκετούς από τους δράστες και αναμένονται συλλήψεις. Το Mega μετέδωσε ότι στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται τα βίντεο από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mega μετέδωσε βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι ένας εκ των δραστών της επίθεσης βγαίνει από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής όπου βρίσκονταν οι βουλευτές Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος. Η ίδια πηγή σημειώνει ότι ο εν λόγω τραμπούκος βρισκόταν στην ομάδα που επέβαινε σε ένα από τα πέντε λεωφορεία που μετέφεραν χρυσαυγίτες από τη δυτική Αττική.

Ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος, με δηλώσεις του στην Ολομέλεια, είπε ότι είδε πως αυτοί που του επιτέθηκαν βρίσκονταν μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γρέγο.

Μήνυση, θα υποβάλλει ο βουλευτής της ΝΔ για τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ο “Διαρρήκτης με το Τσεκούρι” που “χτυπούσε” και στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθρο2ο Δημοτικό Ν.Φ.: Ενημερωτικό σεμινάριο για γονείς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.