“Μονομαχίες” για την “εισβολή στο Νομισματοκοπείο”!

0

lafazanis-nomismatokopeioΣε επιβεβαίωση όσων ανέφερε ο Γ. Στουρνάρας ότι κάποιοι σχεδίαζαν εισβολή στο νομισματοκοπείο, προχώρησαν κυβερνητικές πηγές οι οποίες σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Διοικητή της ΤτΕ, ανέφεραν: “Κάποιοι το ονειρεύτηκαν, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ”.

Προσθέτοντας πάντως ότι σε κάθε περίπτωση θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας.

Η ομολογία τούτη σε κάθε περίπτωση πάντως “δείχνει” προς τα στελέχη της “αριστερής πτέρυγας” του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία αποσχίστηκαν και βρίσκονται σήμερα στη Λαική Ενότητα, προεξάρχοντος του Π.Λαφαζάνη.

Π. Λαφαζάνης: Εξωφρενικές τοποθετήσεις

Νωρίτερα πάντως, ο επικεφαλής της ΛΑΕ , άστραψε και βρόντηξε για τις δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα:

“Ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος με τις εξωφρενικές αυτές τοποθετήσεις του αναγνωρίζει ότι λειτουργούσε ως “παράκεντρο” και ως αντιδημοκρατική “παραεξουσία” στη βάση ψευδέστατων και σκόπιμων πληροφοριών και με στόχους που δεν έχουν καμιά σχέση με την αρμοδιότητά του”, τόνισε σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Προξενεί κατάπληξη αλλά και οργή το γεγονός ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας επανέφερε με συνέντευξή του στον “Σκάι” τις βρόμικες αθλιότητες περί εισβολής, τάχα, στο Νομισματοκοπείο για την επίτευξη ευφάνταστων στόχων. Τις ψευδείς αυτές αθλιότητες για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, ως γνωστόν, διακινούσαν σε βάρος μου ο Αλ. Τσίπρας και η κλειστή ομάδα του Μαξίμου μαζί με συστημικά μέσα ενημέρωσης, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν το “θάψιμο” του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και τη συνθηκολόγηση του τρίτου, καταστροφικού μνημονίου”.

Προηγούμενο άρθροΔίδακτρα στα σχολεία πρότεινε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Επόμενο άρθρο“Χωρίς Λόγια”: Φωτογραφίες από πρόχειρο νεκροταφείο προσφύγων στη Λέσβο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.