Νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

0

mitsotakisΝέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φέρεται να εξασφαλίζει ποσοστό 53%, καθώς διατηρεί προβάδισμα σε Αττική και βόρειο Ελλάδα.

*Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η διαφορά ενδέχεται να μεγαλώσει αρκετά!

Στο 53% της επικράτειας ο Κ. Μητσοτάκης προηγείται με 50,8% και ο Β. Μεϊμαράκης 49,2%.

Η πλευρά Μητσοτάκη κάνει λόγο για καθαρή νίκη, δίνοντας αποτέλεσμα νίκης με 53% έναντι 47% του κ. Μεϊμαράκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Αττικής, όπως και της Θεσσαλονίκης προηγείται ο κ. Μητσοτάκης.

Λίγο πριν τις 21.00, στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη επικρατούσε πανηγυρικό κλίμα, ενώ στο στρατηγείο του κ. Μεϊμαράκη υπήρχε παγερή ατμόσφαιρα καθώς γινόταν αποδεκτό το αποτέλεσμα της ήττας.

Στις 21.30 αναμενόταν τηλεφώνημα Μεϊμαράκη στον κ. Μητσοτάκη, για να τον συγχαρεί για τη νίκη του και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι δηλώσεις του νικητή της εκλογικής βραδιάς.

Συγχαρητήρια από Τζιτζικώστα

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη μέσω του Twitter τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του.

Στο 1ο tweet έγραψε: Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!

Προηγούμενο άρθροΚαταδίκη ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο πνευματικό κέντρο
Επόμενο άρθροΕπεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ & Ολυμπιακού! (videos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.