Βίντεο της συντριβής Boeing στη Ρωσία – Κύπριος ο πιλότος

0

7678Αεροπορική τραγωδία τα ξημερώματα στη Ρωσία. Ένα αεροσκάφος Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι, (Flydubai Flight 981) που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι προς το Ροστόφ της Ρωσίας, συνετρίβη τα ξημερώματα (2.50 ώρα Ελλάδος) κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ στην νότια Ρωσία και οι 62 επιβαίνοντες είναι όλοι νεκροί (55 επιβάτες, 7 μέλη πλήρωμα).

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TACC ο πιλότος ήταν Κύπριος από τη Λεμεσό και ήταν η πρώτη του προσγείωση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο! Το πρακτορείο “Ria Novosti” μεταδίδει ότι από τα μέλη του πληρώματος εκτός από τον Κύπριο πιλότο, ήταν δύο Ισπανοί, ένα Ρώσος, ένας από την Κολομβία, ένας Καζάκος και ένας από τις Σευχέλες. Οι επιβάτες ήταν 44 Ρώσοι, οι περισσότεροι κάτοικοι Ροστόφ, 8 Ουκρανοί, δύο Ινδοί κι ένας Ουζμπέκος. Συνολικά ήταν 18 άντρες, 33 γυναίκες και τέσσερα παιδιά. Δύο είναι οι βασικές εκδοχές για τα αίτια της συντριβής: Να οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών ή σε τεχνική βλάβη, σύμφωνα με το πρακτορείο “Sputnik”.

To Βoeing δεν εξέπεμψε σήμα SOS πριν την συντριβή του, όπως ανακοίνωσε ο CEO της FlyDubai. O ίδιος απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο βομβιστικής επίθεσης.

033_2809793

Προηγούμενο άρθροΠροσφυγικό: Η Συμφωνία στην ΕΕ άφησε στον “αέρα” όσους βρίσκονται στην Ελλάδα!
Επόμενο άρθρο«Μην πάθει άλλος αυτό που έπαθε το παιδί μου» λέει η μητέρα της Μυρτούς από τη Νέα Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.