Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

dimarxeio-nea-filadelfeiaΑπό τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στα πλαίσια των δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας των δημοτών διοργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση των δημοτών σχετικά με τις δερματολογικές παθήσεις

με θέμα:

Δερματολογικές Παθήσεις στην Τρίτη Ηλικία

Στο Α΄ ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας-Τσιπουράδικο

Την Τρίτη 15/03/2016 στις 09:00 το πρωί. 

Θα γίνει εισήγηση-συζήτηση με εξειδικευμένους ιατρούς δερματολόγους όπου θα ενημερώσουν για τους κινδύνους και τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις στον πληθυσμό τρίτης ηλικίας.

Θα ακολουθήσει δωρεάν δερματολογική εξέταση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκάδες φίλοι της λογοτεχνίας  κατέκλυσαν το απόγευμα της Παρασκευής 4 Μαρτίου, το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του  νέου μυθιστoρήματος της ΡΕΑΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗ Η  ΑΚΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,  στα πλαίσια των θεματικών εκδηλώσεων ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.

Αποσπάσματα των έργων διάβασε η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου, τη συγγραφέα παρουσίασε η εικαστικός Κλεοπάτρα Δίγκα.

 Η συγγραφέας σ΄αυτό το ανθρωποκεντρικό πολιτικό μυθιστόρημα, ανέλυσε πως η απερχόμενη γενιά του Πολυτεχνείου ανοίγει τον δύσκολο και αναγκαίο μοιραίο διάλογο με τις σημερινές εξεγέρσεις, με τη μεγάλη ανατροπή της ζωής τα τελευταία χρόνια, με τη μνήμη αλλά και με την Άκρα Ταπείνωση του άστεως.

Ήταν μια εξαιρετική παρουσίαση και μια άψογη φιλοξενία  όπως επιβεβαίωσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος συμμετέχοντας σε πρόγραμμα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας για στήριξη παραγωγών της χώρας, προχωρά σε δωρεάν διανομή ακτινιδίων στους μαθητές και στους γονείς τους

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016  και ώρα από 10.00 έως και 13:00 στο Πρώην Στρατι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ενημερώνει του δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD) ότι η διανομή ειδών (καθαριστικών, βρεφικά είδη) και τροφίμων (μακράς διάρκειας & κοτόπουλου) θα πραγματοποιηθεί :

την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 από τις 11.00 π.μ έως και τις 14.30 μ.μ  &

την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016  από τις 09.00 π.μ. έως και τις 13.00 μ.μ.,

στο ΝΕΟ Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Φιλαδέλφειας στην Πλατεία Κυθήρων (πρώην Μακρυγιάννη) περιοχή Απομάχων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του Α.Μ.Κ.Α. τους (ή άλλο επίσημο έγγραφο – ταυτότητα) ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

Προηγούμενο άρθροΣύρια πρόσφυγας παίζει πιάνο στα λασπόνερα της Ειδομένης!
Επόμενο άρθροΤα Νέα της ΟΑΣΗΣ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.