Βόμβα στο γήπεδο της Μάντσεστερ!

0

image

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η
αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γ. με την Μπόρνμουθ στο “Old Trafford”, υπεύθυνοι του γηπέδου ζήτησαν την άμεση εκκένωση δύο εξεδρών, εξαιτίας ύποπτου δέματος. Λίγο μετά, το ματς αναβλήθηκε οριστικά.

Μετά από ώρα επιβεβαιώθηκε ΚΑΙ επίσημα πως στο ύποπτο πακέτο που βρέθηκε υπήρχε ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα (κάτι που θυμίζει εκρηκτικό μηχανισμό), ενώ έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία με απόλυτη επιτυχία, για να λήξει, τελικά, ο συναγερμός, που σήμανε λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ.

Όπως έγραψε, δε, στο Twitter ο Σταν Κόλιμορ (νυν σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ενημέρωσε σε κατάσταση σοκ πως είδε το εν λόγω πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου, με την αστυνομία, πάντως, να «χτενίζει» ακόμα τις εξέδρες του γηπέδου για τυχόν δεύτερο πακέτο.

Προηγούμενο άρθροΕτήσια Εορτή Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της “ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ” για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.