ΠΠΙΕΔ: Φωτορεπορτάζ Fx από την εκδήλωση για την Γενοκτονία των Αρμενίων

0

ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (2)

Στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, η οποία έχει καθιερωθεί να εορτάζεται την 18η Μαΐου, το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς διοργάνωσε τετραήμερο εκδηλώσεων (13,14,15 & 18 Μαΐου 2016).

Την Κυριακή 15 Μαΐου το απόγευμα, η εκδήλωση που έγινε στο ανοιχτό θέατρο του ΠΠΙΕΔ ήταν αφιερωμένο στη γενοκτονία των Αρμενίων. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος.

Λιγοστός ο κόσμος που παρακολούθησε της εκδήλωση, στην οποία μίλησε για την Γενοκτινλια ο κ. Σταύρος Αμπαριάν, μέλος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Ελλάδος και χόρεψε Παραδοσιακούς χορούς από την Αρμενία το παιδικό χορευτικό του  Πολιτιστικού Σωματείου «ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ».

Δείτε το φωτορεπορτάζ της Fx-news:

ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (15) ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (12) ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (11) ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (7) ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (5) ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (4) ppied-armenioi-nea-filadelfeia . (3)

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της “ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ” για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων
Επόμενο άρθροΕνωση Γονέων Φ.Χ.: Ευχές για τους τελειόφοιτους μαθητές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.