Τουρκία: Οι Κεμαλιστές του στρατού το πραξικόπημα-κατάληψη Άγκυρας & Πόλης-φόβοι για εμφύλιο!

0


Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλήρως αναλάβει τη διοίκηση της χώρας για αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες, το κράτος δικαίου και γενικής ασφάλειας που είχαν καταστραφεί.”

Με αυτή την ανακοίνωση το κομμάτι των στρατιωτικών που έκανε το πραξικόπημα εξήγησε τους λόγους για την συγκεκριμένη πράξη. Επίσης ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ανακοινώσουν το νέο σύνταγμα.

  • Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα φαίνεται ότι είναι υπό τον έλεγχο του στρατού των Κεμαλιστών. Μάλιστα στην Άγκυρα είχαμε ριπές από ελικόπτερα σε κυβερνητικό κτίριο. 
  • Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων έχει συλληφθεί. Η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί. Πληροφορίες λένε ότι το παλάτι (προεδρικό μέγαρο) του Ερντογάν είναι υπό κατάληψη. Στην Άγκυρα μάλλον υπάρχουν μάχες όπως φαίνεται από την δορυφορική εικόνα ξένων πρακτορείων.
  • Ο Ερντογάν επιχείρησε να κάνει διάγγελμα μέσω skype από κινητό τηλέφωνο! Μάλιστα φαίνεται ότι οι μυστικές υπηρεσίες του έκαναν διακοπή στην γραμμή! Αυτό σημαίνει ότι είναι εγκλωβισμένος!
  • Με αγωνία περιμένουμε την αντίδραση(;) των πολύ ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων που είναι εκτός πόλεων! Εάν αντιδράσουν μάλλον θα έχουμε τρομερή αίματοχυσια με απρόβλεπτες εξελίξεις…
Προηγούμενο άρθροEKTAKTO! Πραξικόπημα στην Τουρκία: Στρατός και άρματα μάχης στους δρόμους
Επόμενο άρθροΟ Γκιουλέν, ο ηγέτης του τουρκικού πραξικοπήματος;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.