Προς το τέλος το Πραξικόπημα – Νεκροί στην Άγκυρα – κατάρριψη ελικοπτέρου από F16!

0

26561515Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς ο αρχηγός του πραξικοπήματος παραδόθηκε στις δυνάμεις ασφαλείας. Παραλλήλως διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή στους στρατιώτες να επιστρέψουν στις βάσεις τους…

  • Στην Άγκυρα τα πράματα είναι σύνθετα, καθώς υπάρχουν ακόμα συγκρούσεις ανάμεσα σε στρατιώτες και αστυνομικούς. Πληροφορίες λένε για τουλάχιστον 17 νεκρούς.
  • Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ένα από τα ελικόπτερα που πήραν μέρος στο πραξικόπημα, καταρρίφθηκε από αεροσκάφος F16! Επίσης δόθηκε εντολή να μην προσγειωθεί κανένα ιπτάμενο μέσο που πήρε μέρος στο πραξικόπημα!!!

 

Προηγούμενο άρθροΤούρκοι πολίτες στους δρόμους μάλλον αποτρέπουν το πραξικόπημα!
Επόμενο άρθροΤο πραξικόπημα “σώζει” τον Ερντογάν!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.