Τούρκοι πολίτες στους δρόμους μάλλον αποτρέπουν το πραξικόπημα!

0

Άρματα μάχης στους δρόμους, ταραχές, πυροβολισμοί, πανικός. Η κατάσταση στην Τουρκία είναι πλέον εκτός ελέγχου, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες.

Στην Κωνσταντινούπολη ένα άρμα μάχης έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα, ενώ στο Βόσπορο ο στρατός άνοιξε πυρ κατά των πολιτών που είχαν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για πέντε τραυματίες.

Τούρκος αξιωματούχος ανέφερε πως μια ομάδα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που επιχειρεί πραξικόπημα έχει τον έλεγχο κάποιων αρμάτων μάχης και έχει δώσει εντολή στις δυνάμεις της να προσπαθήσουν να καταλάβουν τους δρόμους, αλλά δεν το χει καταφέρει σε πολλές περιοχές, όπως στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα.

Μετά το διάγγελμα του Ερντογάν και κυβερνητικών να βγει ο κόσμος στους δρόμους, οι δρόμοι γέμισαν με οπαδούς τους και το πραξικόπημα μάλλον έλαβε τέλος!

Προηγούμενο άρθροΣε αυξημένη ετοιμότητα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
Επόμενο άρθροΠρος το τέλος το Πραξικόπημα – Νεκροί στην Άγκυρα – κατάρριψη ελικοπτέρου από F16!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.