Ρίο: “Χρυσός” ο Σπύρος Γιαννώτης!

0

150113213526_6253Απίστευτος τελικός, απίστευτο επίτευγμα του 36χρονου Σπύρου Γιαννιώτη στο άθλημα τητου Μαραθωνίου της ανοιχτής κολύμβησης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Με τρομερή δύναμη στα τελευταία μέτρα του αγώνα, πήρε προβάδισμα και έφτασε στον τερματισμό ταυτόχρονα και με ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό κολυμβητη Wetter. Χρόνος και για τους δύο 1.52.08 και καθώς χρειάστηκαν δεκάδες photo finish για να βγει ο πρώτος! Ο Ολλανδός αθλητής χτύπησε πρώτος το χρονόμετρο του τερματισμού ενώ ο Γιαννιώτης έφτασε πρώτος!

Τα επίσημα αποτελέσματα έδωσαν το αργυρό στην Ελλάδα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής- είναι για εμάς όμως ο Χρυσός!

Προηγούμενο άρθροΤαχύπλοο εμβόλισε μικρό τουριστικό σκάφος στην Αίγινα! Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από σύγκρουση σκαφών!
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει η πολύνεκρη τραγωδία στην Αίγινα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.