Στις 26/01 η απόφαση για τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς από τον Άρειο Πάγο

0

 Παράταση μέχρι της 26/01 (και αν…) πήρε η απόφαση για την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου! Απόφαση που όλοι περίμεναν ότι θα υπάρχει σήμερα, αλλά…

Υπενθυμίζεται ότι οι 8 Τούρκοι μία ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα αυτομόλησαν και προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη. Για τους 8 Τούρκους είχαν εκδοθεί αντίθετες αποφάσεις από το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας από τρεις διαφορετικές δικαστικές συνθέσεις. Κατά συνέπεια και στον Άρειο Πάγο οι αναιρέσεις συζητήθηκαν σε τρία διαφορετικά ποινικά τμήματα, με διαφορετικές και πάλι συνθέσεις.

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Εκδήλωση – παρουσίαση υλικού για τον Ελληνισμό της Κάτω Ιταλίας
Επόμενο άρθροΔολοφονημένο βρέθηκε το εξάχρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί στην Κομοτηνή!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.