Γιάννης Βούρος για δολοφονία Μιχάλη: Εγκληματική πράξη – Βυθισμένη στο πένθος η Νέα Φιλαδέλφεια

0

Τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, εξέφρασε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

«Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου, για τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου. Η δολοφονία του Μιχάλη δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία εγκληματική πράξη που βυθίζει στο πένθος την πόλη μας, που βυθίζει στο πένθος την κοινωνία μας» αναφέρει ο κ. Βούρος.

Εξέφρασε παράλληλα τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων, των παρατάξεων, αλλά και των εργαζομένων του δήμου.

«Πριν μερικούς μήνες ήταν ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ο Μιχάλης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων είναι μονόδρομος» υπογράμμισε και κατέληξε: «Η βία δεν έχει θέση στην πόλη μας».

Επίσης στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο αδικοχαμένος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροάτες χούλιγκανς και Έλληνες δολοφόνους οπαδούς ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη και έτσι άφησε λουλούδια στο σημείο αυτό.

Προηγούμενο άρθροΟι δηώσεις του Μητροπολίτη Γαβριήλ
Επόμενο άρθροδολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή: Σε 16 φυλακές οι συλληφθέντες – Εκδόθηκαν τα πρώτα 41 φυλακιστήρια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.