Εκτός κυκλοφορίας η οδός Πίνδου

0

Λόγω του έργου ενίσχυσης του Συλλεκτήρα Σ7, του μεγάλου έργου αντιπλημμυρικής προστασίας της οδού Σκρα, το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, εκτός οδού τίθεται προσωρινά η οδός Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών τ ης Περιφέρειας Αττικής και από τους υπευθύνους της αναδόχου εταιρείας «Εργοροή», ο μετροπόντικας που χρησιμοποιείται για τη διάνοιξη βρίσκεται κάτω από την Εθνική Οδό και πλησιάζει τάχιστα προς την έξοδο στον Κηφισό ποταμό.

Εκτός κυκλοφορίας τέθηκε η οδός Πίνδου και υποδεικνύονται εναλλακτικές οδεύσεις των οχημάτων από την Τροχαία. Οι κατασκευές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Πίνδου αφορούν το μεγάλο φρεάτιο Φ11 της μελέτης. Της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του φρεατίου Φ11 στην οδό Πίνδου, προηγήθηκε η μετατόπιση του υπάρχοντος δικτύου του ΟΤΕ. Το διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνει η οδός Πίνδου εκτός κυκλοφορίας προβλέπεται να είναι περίπου έναμισης μήνας, δηλαδή υπολογίζεται να ξαναδοθεί κανονικά στην κυκλοφορία περίπου στο τέλος του Ιουλίου.

Η οδός Πλαστήρα παραμένει κλειστή σε ένα τμήμα της, καθώς εκεί κατασκευάζονται φρεάτια του δικτύου του αντιπλημμυρικού έργου και ακολούθως ο νέος συλλεκτήρας, ο οποίος θα εγκατασταθεί μέσω υπόγειας διάτρησης (pipe jacking) μικροτούνελ.

Όσον αφορά το φρεάτιο της μελέτης Φ1, το μικρό τμήμα του παράδρομου της Εθνικής οδού, στη διασταύρωση με την Τρωάδος, παραμένει εκτός κυκλοφορίας.

Μόλις θα εξέλθει ο μετροπόντικας, στο τέλος της πορείας του, και θα υπάρχει όδευση των υδάτων και απορροή στον ποταμό Κηφισό, θα μπορούν να προχωρήσουν οι εργασίες και να κλείσουν οι διανοίξεις που υπάρχουν και διατηρούνται για λόγους ασφαλείας (για την περίπτωση ενδεχόμενης βροχόπτωσης κατά την πορεία του αντιπλημμυρικού έργου).

“Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση όλων, τονίζοντας ότι το έργο πραγματοποιείται ακολουθώντας πιστά το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ως Δήμος ενημερωνόμαστε και ενημερώνουμε με τη σειρά μας τους πολίτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη του έργου”, αναφέρει η δημοτική αρχή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

ΠΗΓΗxtypos
Προηγούμενο άρθρο2ος ο ΣΟΝΦ στο Ομαδικό”Κύπελλο Άνοιξης” – Ο Νικόλας Δεληγιάννης στο Παγκόσμιο Κωφών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.