Κοινωνίας Βήμα: Η διοίκηση του Δήμου προχωρά ακόμη μια φορά στην λήψη αποφάσεων πατώντας πάνω σε διάτρητες διαδικασίες από πλευράς διαφάνειας και νομιμότητας.

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Κοινωνίας Βήμα: 

Η διοίκηση του Δήμου προχωρά για ακόμη μια φορά στην λήψη αποφάσεων πατώντας πάνω σε διάτρητες διαδικασίες από πλευράς διαφάνειας και νομιμότητας.

Αποφάσεις όπως, η καταστροφή αντικειμένων άνευ αξίας αντί την της εκποίησης μέσω δημοπρασίας και διάθεση νέων θέσεων περιπτέρων χωρίς τήρηση του ισχύοντος κανονισμού, βάλουν κατά των συμφερόντων του Δήμου και των ίσων ευκαιριών για τους δημότες.

Ως Κοινωνίας Βήμα καταγγέλουμε αυτές τις πρακτικές της Διοίκησης που με πρόσχημα την διαδικασία του επείγοντος αντιβαίνουν κάθε αρχή δεοντολογίας και θεσμικότητας και δεσμευόμαστε για κάθε ενέργεια που θα κινείται στην κατεύθυνση της προάσπισης των συμφερόντων του Δήμου, της διασφάλισης της ισονομίας των δικαιωμάτων για τους δημότες και της διαφανούς και δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Αλήθεια πόσα ψέματα, προπαγάνδα, αμετροέπεια και αυτοαναίρεση χωρούν σε ένα άρθρο κ. Τομπούλογλου;
Επόμενο άρθροΛ.Σ.: Πλάτη στην αντιλαϊκή πολιτική, κάλυψη απαράδεκτων συμπεριφορών, αμετροέπεια, αδιαφορία για θέματα ασφάλειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.