ΑΕΚ: Τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων Παπαϊωάννου – Νεστορίδη ,με παρουσία Μελισσανίδη και Ηλιόπουλου

0

Το απόγευμα της Τρίτης (23/7) πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια των αγαλμάτων των θρύλων της ΑΕΚ, Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου έξω από την Opap Arena, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μάριο Ηλιόπουλο να δίνουν το “παρών”.

Τα αγάλματα των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου πήραν τη θέση τους έξω από την OPAP Arena, με την ΑΕΚ να κάνει τα αποκαλυπτήρια το απόγευμα της Τρίτης (23/7).

Στην εκδήλωση βρέθηκε τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ενώ το “παρών” έδωσαν και οι οικογένειες των θρύλων της Ένωσης.

Η σύζυγος του Κώστα Νεστορίδη, Ελένη, όταν πλησίασε και είδε από κοντά το άγαλμα δάκρυσε συγκινημένη, δεξιά της ο Γιός της Γιώργος Νεστορίδης.

ΠΗΓΗNEWSIT
Προηγούμενο άρθροΠολιτών Πολιτεία: Ερώτημα προς την δημοτική αρχή Τομπούλογλου για τους κλιματιζόμενους χώρους
Επόμενο άρθροΣοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό στο ύψος της Ν.Φιλαδέλφειας – το αμάξι βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.