Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Βήμα

0

Η δήλωση του συντονιστή Νίκου Τσορβά…

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνίας Βήμα» θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρους που παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Γενικής μας Συνέλευσης , την Κυριακή 30/6 στα γραφεία της Παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ επιβεβαιώθηκε η κοινή πεποίθηση των μελών ότι η παράταξή μας έχει εδραιωθεί ως ένας σημαντικός πόλος άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης και ελέγχου σε μια δημοτική αρχή που από τους πρώτους κιόλας μήνες από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου έδειξε δείγματα αυταρχισμού και αλαζονείας.

Στις τοποθετήσεις τους οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την πορεία της πόλης μας, κατέθεσαν τις προτάσεις τους, επισήμαναν την αναγκαιότητα της συνεχούς ζύμωσης με την τοπική κοινωνία, την οποία προσδοκούμε να εκπροσωπήσουμε και να γίνουμε φορείς των αιτημάτων της στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά πρωτίστως κατέστησαν με αποφασιστικό τρόπο τη βούληση όλων μας να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Τέλος εκφράστηκε από όλα τα μέλη η βούληση να στηρίξουμε και να συνδράμουμε τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Τζέλη ώστε να συνεχίσει τις καίριες παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

Προηγούμενο άρθροΠροχωρά με γοργούς ρυθμούς το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.