Η ΑΕΚ στην αντεπίθεση, ζητά εξηγήσεις από Γκαγκάτση και ΚΕΔ για τους πίνακες – Άμεσα τους διαλόγους διαιτητών στη δημοσιότητα

0

Πολλά παράπονα από την ΚΕΔ, την ΕΠΟ και τον Μάκη Γκαγκάτση έχει η ΑΕΚ για τη διαχείρισή του και τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ενώ ουσιαστικά μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ μέσω της οποίας ζήτησε ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ και ΔΗΜΟΣΙΕΣ εξηγήσεις για τα κριτήρια των νέων πινάκων.

Επίσης, ο Δικέφαλος με την επιστολή του ζητάει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση:
Α). Να προχωρήσει σε συνεννόηση με τη Λίγκα τις διαδικασίες για την απόκτηση και λειτουργία του ημιαυτόματου οφσάιντ

Β). Να δίνονται στη δημοσιότητα οι διάλογοι διαιτητών και VAR για τις φάσεις που είναι επίμαχες και χρίζουν κανονιστικής ερμηνείας.

 

ΠΗΓΗENWSI.GR
Προηγούμενο άρθροΠήρε ξανά άδεια η επιχειρηματίας στο λούνα παρκ της οποίας σκοτώθηκε η 13χρονη
Επόμενο άρθροΚατανυκτικός και πολυπληθής ο εορτασμός της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Μαδύτου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.