Πρόστιμο 350.000 ευρώ στους παίκτες της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος

0

Σήμερα το πρωί στα Σπάτα ανακοινώθηκε στους «κιτρινόμαυρους» το πρόστιμο που επιβλήθηκε από τον Μάριο Ηλιόπουλο…

Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ για την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Νόα στην Ευρώπη καθώς ανακοινώθηκε το πρόστιμο που επιβλήθηκε από τον Μάριο Ηλιόπουλο στην ομάδα!

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της επίσκεψης του ιδιοκτήτη Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα μετά την ήττα από τη Νόα στην Αρμενία, όπου τους είχε ανακοινωθεί η επιβολή προστίμου, σήμερα ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς,  ανακοίνωσε στο αγωνιστικό τμήμα το ύψος του προστίμου, το οποίο είναι 350.000 ευρώ.

Επίσης ο κ. Κοσμάς τους μετέφερε το μήνυμα του ιδιοκτήτη, ότι περιμένει αφοσίωση και επαγγελματισμό και πως η διοίκηση θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα!

ΠΗΓΗENWSI.GR
Προηγούμενο άρθροΕλεύθεροι οι τρεις Πακιστανοί που βίασαν την τουρίστρια – Τράβαγαν βίντεο τις φριχτές πράξεις
Επόμενο άρθροΙός Δυτικού Νείλου – Κουνούπια : Επελαύνει σε 23 Περιφερειακές ενότητες και 60 Δήμους της χώρας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.