Οι λόγοι που ο Χαλκηδονικός δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΑ 2024-2025

0

Αναλυτικά οσα δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δάρας…

Ο Χαλκηδονικός δεν θα μετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΑ εφέτος διότι δεν εξασφάλισε παραχωρητήριο έδρας απο άλλο Δήμο.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας δεν διαθέτει ούτε ένα γήπεδο που να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες της ΕΠΟ/ΕΠΣΑ. Επομένως η λύση έπρεπε να αναζητηθεί σε γειτονικούς Δήμους οι οποίοι σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν διέθεταν εφέτος ώρες για σωματεία εκτός της πόλης τους.

Έτσι η δραστηριότητα φέτος θα επικεντρωθεί στις Ακαδημίες, την ανδρική ομάδα ραγκμπι ενώ οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού που θα παραμείνουν θα αγωνιστούν σε ανεξάρτητα πρωταθλήματα. Η ανδρική ομάδα θα ανασυγκρητηθεί το Δεκέμβριο ώστε να είναι έτοιμη για τη σεζόν 2025-26. Τότε θα αγωνιστεί σε ιδιωτικό γήπεδο εντός Αττικής που κατασκευάζεται τώρα.

Προηγούμενο άρθροΔεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΑ 2024-2025 ο Χαλκηδονικός
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.