Δήλωση του Νίκου Σερετάκη για την πτώση κολόνας του ΗΛΠΑΠ και τον τραυματισμό κοριτσιού

0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση στο κορίτσι που τραυματίστηκε από πτώση σαπισμένης μεταλλικής κολόνας ηλεκτροδότησης τρόλεϊ στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το κράτος και οι παντοειδείς αρμόδιοι σε όλα τα επίπεδα οφείλουν να αντιληφθούν ότι, στη μετά τα Τέμπη εποχή, δεν υπάρχει καμία πλέον ανοχή στα θέματα ασφαλείας για τις οικογένειες και τα παιδιά μας.

Φτάνει μια απλή ματιά στην κολώνα της ΔΕΔΔΗΕ μπροστά από την Αγία Τριάδα, όπως και σε  πολλές άλλες σε όλο το Δήμο, για να  επιβεβαιώσει ότι κάθε μέρα από τύχη αποφεύγουμε τα χειρότερα.

Είναι ανάγκη συνεργεία του Δήμου να προχωρήσουν άμεσα σε αυτοψία  όλων των εγκαταστάσεων – κολόνων ρεύματος, τρόλεϊ, διαφημίσεων, τροχαίας κ.λ.π. Να γίνουν παρεμβάσεις και να παρθούν μέτρα για την άρση επικινδυνοτήτων, όπως για παράδειγμα:

μπροστά στο 3ο Λύκειο, όπου εκτελείται το αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας πάνω σε δρόμο του Δήμου, χάσκει τεράστιο φρεάτιο χωρίς την απαιτούμενη  οριοθέτηση, με κινδύνους για τους  διερχόμενους κατοίκους και μαθητές.
Στην οδό Λυκούργου, πέρα από κόκκινες κορδέλες και παλέτες που τοποθέτησαν εθελοντές (!), καμία άλλη παρέμβαση δεν έχει γίνει στην καθίζηση που προκάλεσε η τελευταία βροχή.
Και σε πάμπολλα άλλα σημεία στο Δήμο…..

Κανένας συμβιβασμός με την “κανονικότητα” του κέρδους, με την πολιτική που θεωρεί αχρείαστο κόστος τα προληπτικά μέτρα, τους ελέγχους, τις υποδομές για την ασφάλεια, την υγεία και την ζωή μας.

Προηγούμενο άρθροΈπεσε κολώνα στη μέση του δρόμου απέναντι απο την OPAP ARENA – Τραυματίστηκε 16χρονη
Επόμενο άρθροΦ.Ε.Α: Εκκίνηση για τις ακαδημίες Σάββατο 7/9
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.