Η ΑΕΚ πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Μαρσιάλ

0

H AEK παέι το «μπαμ» και είναι κοντά στην απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ καθώς καλύπτει οικονομικά τον παίκτη…

H AEK είναι έτοιμη να ρίξει ακόμη μία βόμβα αυτό το καλοκαίρι με τον Άντονι Μαρσιάλ!

Η Ένωση προσπαθεί να ολοκληρώσει μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και για αυτό έχει καταθέσει μια εξωπραγματική πρόταση στον Γάλλο επιθετικό με σκοπό να τον πείσει και να τον φέρει στην Ελλάδα!

Παιδικά τμήματα ξένων γλωσσών!Salevris Εκπαιδευτικός Όμιλος|Sponsored
Εγγραφή

Επαναστατικά γυαλιά Ανάγνωσης Με Ρυθμιζόμενη ΕστιάσηΓυαλιά για τέλεια όραση!|Sponsored

by Taboola

Η ΑΕΚ έχει προσφέρει στον Γάλλο σταρ το μεγαλύτερο συμβόλαιο, που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της, μαζί με τα μπόνους, μεγαλύτερο και από αυτό του Έρικ Λαμέλα.

Οικονομικά, η πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ στον Μαρσιάλ τον ικανοποιεί πλήρως και τον καλύπτει σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο έχει ενδοιασμούς για το αν η Ελλάδα είναι ο κατάλληλος προορισμός για εκείνον στα 28 του χρόνια, μετά από 9 χρόνια στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ο Μαρσιάλ φαίνεται πως δεν έχει ανάλογη πρόταση με αυτή της ΑΕΚ και η Ένωση έχει πολλές πιθανότητες να τον κάνει δικό της. Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να τον περιμένουν, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει κάπου και παραμένει ελεύθερος στην αγορά μέχρι σήμερα.

Πέρυσι έπαιξε σε 19 παιχνίδια με 2 γκολ, σε 630 λεπτά, ενώ πρόπερσι 29 παιχνίδια με 9 γκολ σε 1.445 λεπτά συμμετοχής.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Μαρσιάλ από τη Μονακό το 2015 αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε σε 317 εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέτησε 90 γκολ και 55 ασίστ. Σημειώνεται ο Μαρσιάλ αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ έχοντας κατακτήσει 4 τίτλους στα 9 χρόνια παρουσίας του (1 Europa League, 2 Κύπελλα Αγγλίας, 1 League Cup), με τον απολογισμό του να είναι 90 γκολ και 47 ασίστ σε 317 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Να σημειωθεί ότι οι ετήσιες απολαβές του στη Γιουνάιτεντ ήταν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗENWSI.GR
Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη βασισμένο στα έργα του «Ασκητική» και «Καπετάν Μιχάλης»
Επόμενο άρθροΆνοια: Μικρότερος κίνδυνος και μυαλό «ξυράφι» με 5 απλές συνήθειες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.