Νέα Φιλαδέλφεια: Παλαιοημερολογίτης ιερέας αυνανιζόταν έξω από σχολείο

0

Άφωνοι έμειναν δάσκαλοι και μαθητές σχολείου στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν αντίκρυσαν έναν ιερέα να είναι κρυμμένος πίσω από δέντρο, και να αυνανίζεται έχοντας κατεβάσει το εσώρουχό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε την Άμεση Δράση και λίγο αργότερα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Στους αστυνομικούς υποστήριξε πως έκανε προσευχή, αρνούμενος πεισματικά πως αυνανιζόταν, προβάλλοντας μάλιστα ως δικαιολογία πως είναι ιερέας και δεν κάνει τέτοια πράγματα.

Ο 65χρονος, που δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για “προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας”.

Προηγούμενο άρθροΈνοπλη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς (Δεκελείας)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.