ΚΚΕ – Κ.Ο. ΝΦ/ΝΧ: Περίπατος στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Κυριακή 13/10 στις 12μ

0

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Οι οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ & το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο πλαίσιο της επετείου των 80 χρόνων από την απελευθέρωση της Αθήνας και της συμπλήρωσης 100 χρόνων της Νέας Φιλαδέλφειας καλούμε ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε μαζί την πλούσια και η ηρωική ιστορία της περιοχής μας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η γνωριμία με σημεία της πόλης που συνδέονται με την ηρωική αντίσταση του λαού της την περίοδο 1941-1944.

Η δράση έχει τίτλο “Περπατάμε και μαθαίνουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας”.

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτώβρη, στις 12 μ.μ..

Σημείο έναρξης το μνημείο Σπύρου Κοντούλη, στο πεζοδρόμο Πατριάρχου Κωνσταντίνου πίσω από το γήπεδο (απέναντι από την οδό Ιωνίας).

Μεταξύ των βασικών σταθμών θα είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο “Σπαθάρη” και η πλατεία Πατριάρχου.

Ο τερματισμός του περιπάτου θα γίνει στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη συμβολή των οδών Ν. Τρυπιά και Καισαρείας (έναντι του Πνευματικού Κέντρου Ν.Φ.), όπου θα πραγματοποιηθεί μικρή δράση από τους φίλους του Κόκκινου Αερόστατου!

Σας περιμένουμε!!!

Τηλ. επικοινωνίας:
6949209018 (Δανάη)

Προηγούμενο άρθροΤο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας φωτίστηκε πράσινο,για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.