Νέο Ψυχικό: 88χρονη οδηγός πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο – Πώς συνέβη το δυστύχημα

0

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/2) στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, όταν μια 88χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να παρασύρει αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, αφήνοντας πίσω της έναν νεκρό και πέντε τραυματίες.

Το δυστύχημα ξεκίνησε όταν η ηλικιωμένη γυναίκα, οδηγώντας στον δρόμο που συνδέει την πίσω πύλη του Πενταγώνου με την πλατεία, προσέκρουσε αρχικά σε ένα σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητό της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ένα βανάκι, το οποίο ανατράπηκε. Η ανεξέλεγκτη πορεία του οχήματος συνεχίστηκε μέχρι την πλατεία, όπου παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες.

Ο οδηγός της μίας μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του, ενώ πέντε ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές χάους, με την πορεία του τζιπ να είναι ανεξέλεγκτη. «Ξαφνικά, το αυτοκίνητο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατευθύνθηκε προς την πλατεία, χτυπώντας τα πάντα στο πέρασμά του», ανέφερε ένας από αυτούς.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Προηγούμενο άρθροΓεωργιάδης για Τέμπη: Η κυβέρνηση έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο στη Νέα Ιωνία – Αναποδογυρισμένο όχημα στο οδόστρωμα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.