Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το Τμήμα Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας και ΑΜΕΑ, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, τους εθελοντές και τη ΜΚΟ ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, λειτουργεί τη δομή του Κοινωνικού Ενδύματος.
Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ενθαρρύνοντας τη δωρεά ρούχων από την τοπική κοινωνία.
Δικαιούχοι της Δομής είναι όλοι οι κάτοικοι ή δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν κατόπιν αίτησής τους.
Τα ρούχα που προσφέρονται, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ μέσω του προγράμματος Fabric Republic, απολυμαίνονται, συσκευάζονται ατομικά και διανέμονται με τη βοήθεια των εθελοντών.
📅 Διανομή ειδών: Κάθε Τετάρτη, 10:00 π.μ. – 12:00 μ.
📍 Τοποθεσία: Μανδηλαρά & Τρωάδος, Νέα Φιλαδέλφεια, Τ.Κ. 14343
📞 Επικοινωνία: 2102526255 & 2132049000
📝 Από το Γραφείο Τύπου