Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη 56χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

0

Στη σύλληψη ενός 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησαν το μεσημέρι της 20ής Μαρτίου αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τις αρχές της Βορειοανατολικής Αττικής και την Ο.Π.Κ.Ε.

Η επιχείρηση οργανώθηκε έπειτα από πληροφορίες που ανέφεραν τη δράση του 56χρονου στη διακίνηση ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με όχημα στις Αχαρνές και του έκαναν σήμα για έλεγχο.

Στην κατοχή του βρέθηκε αρχικά μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ κατά τον εκτενή έλεγχο του οχήματος, εντοπίστηκε σε ειδική κρύπτη στο καπό ποσότητα 3 κιλών και 50 γραμμαρίων ηρωίνης, κατανεμημένη σε έξι νάιλον συσκευασίες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Προηγούμενο άρθροΈνωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ΝΦ-ΝΧ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση & Εκλογικό Απολογισμό
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.