“Σπάνε” τα ισόβια για τους γονείς που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το παιδί τους

0

isovia2Ήταν Δεκέμβριος του 2010 όταν αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα στη Λεύκα Πατρών με θύμα ένα βρέφος 23 μηνών και θύτες τους γονείς του.

Το ζευγάρι είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 4 χρόνια φυλάκισης από το Δικαστήριο Αμαλιάδας, διότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το βρέφος.

Οι γονείς του θύματος είχαν ασκήσει έφεση, με αποτέλεσμα να «σπάσουν» τα ισόβια.
Στο εδώλιο κάθισαν ο 37χρονος πατέρας από το Αίγιο και η 40χρονη σύντροφός του από την Αιτωλοακαρνανία.

Η 40χρονη υποστήριξε πως ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και παραδέχθηκε πως αρκετές φορές χτυπούσε το παιδί της. Δήλωσε όμως πως δεν ήθελε να του κάνει κακό. Ο άνδρας και πατέρας άλλων δύο παιδιών υποστήριξε πως δεν είχε κακοποιήσει το παιδί του.

Σύμφωνα όμως με το κατηγορητήριο το ζευγάρι είχε ξυλοκοπήσει το παιδί μέχρι θανάτου. Ο πατέρας είχε μεταφέρει το παιδί στο Καραμανδάνειο μία μέρα μετά, όμως ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Τελικά το Δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη και η μητέρα σε 22.

ΠΗΓΗzougla.gr
Προηγούμενο άρθροΤελεσίγραφο σε Δήμους: “Δώστε ΤΩΡΑ τα λεφτά σας στη ΤτΕ”
Επόμενο άρθροΠανούσης: Θα πρότεινα να εξετάζονται από ψυχίατρο και οι πολιτικοί!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.