Η Ρωσία ρίχνει “πόρτα” στην Ελλάδα για εμπάργκο και οικονομική βοήθεια

0

poutinΗ Ρωσία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει για την Ελλάδα το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στις εισαγωγές συγκεκριμένων τροφίμων από τη Δύση, δήλωσε την TΤετάρτη ο Ρώσος υπουργός Οικονομίας Αλεξέι Ουλουκάγιεφ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ενόψει της συνόδου των χωρών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική), ο Ουλουκάγιεφ είπε ότι η απαγόρευση στις εισαγωγές τροφίμων παρατάθηκε τον περασμένο μήνα για έναν ακόμα χρόνο για όλες τις χώρες που το 2014 επέβαλαν κυρώσεις στη Μόσχα για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Ο Ουλουκάγιεφ κατέστησε επίσης σαφές ότι η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα δεν βρίσκεται στην ατζέντα της συνόδου των BRICS αυτήν την εβδομάδα.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθρο“Υπερπαραγωγή” στη Παραλία από τη Κατερίνα Στικούδη!
Επόμενο άρθροΚλειστές μέχρι και τη Δευτέρα οι τράπεζες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.