“Πόλεμος στα Εξάρχεια”!

0

exarxeia“Πόλεμος» νεαρών με τα ΜΑΤ – Βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών – Έχουν στηθεί οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Σολωμού…

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα επί της οδού Στουρνάρη, όταν μία ομάδα νεαρών που εμφανίστηκε από την πλατεία Εξαρχείων και τους γύρω δρόμους, εκτόξευσε πέτρες και βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και προχώρησε στην σύλληψη επτά ατόμων.

Οι νεαροί έχουν στήσει οδοφράγματα σε δρόμους των Εξαρχείων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προπηλακίστηκαν δύο φωτορεπόρτερ.

Τα μέτρα της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων είναι δρακόντεια, με το σχέδιο να προβλέπει κυρίως την φύλαξη και επιτήρηση των ιδρυμάτων που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να μην υπάρξουν περιστατικά καταλήψεων και έξαρσης των επεισοδίων σήμερα Κυριακή που αναμένεται να κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

ΠΗΓΗProtothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ενεργοί εκτελέστες” στην Ελλάδα;
Επόμενο άρθροΜε Θαπατέρο στη Βενεζουέλα ο Άρης Βασιλόπουλος!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.