Ανακοινώσεις της Μητρόπολης Ι.Φ.

0

mitropoli-filadelfeias-ioniasΑποστολή Τροφίμων στο Hot Spot Σάμου

Η  Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας γνωστοποιεί το  έμπρακτο ενδιαφέρον της μέσω των Ενοριών της, διανέμοντας Δύο (2) τόνους τροφίμων και διαφόρων υλικών αγαθών προς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Φιλοξενίας και Υποδοχής Προσφύγων (Hot Spot), το οποίο έχει αναλάβει να συντηρεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο νησί της Σάμου, προσπαθώντας έτσι να συμβάλει στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες των Προσφύγων που έχουν βρεθεί στη χώρα μας. Έτσι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ αισθάνεται για μία ακόμη φορά την ανάγκη να εκφράζει τις βαθύτατες και ειλικρινείς του ευχαριστίες προς τον πιστό λαό της Ιεράς Μητροπόλεως που ανταποκρίθηκε θετικά σε ένα ακόμη κάλεσμα συμπαράστασης.


Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας εκφράζει τα βαθύτατα Συλλυπητήρια της προς τους συγγενείς και οικείους του αειμνήστου Ιωάννου Βόγλη, ηθοποιού μεγάλου βεληνεκούς και ανθρώπου με σπάνιο και εξαίρετο ήθος. Αποτελεί δε ιδιαίτερη τιμή, ότι με την ερμηνεία του τίμησε την Μουσικοχορευτική Εκδήλωση «Μικρασία..φεύγαμε και για σένα λέγαμε», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

 

Προηγούμενο άρθροΔείτε πόσο είναι το Δώρο Πάσχα που κόβεται (!) από τους φαντάρους…
Επόμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Πασχαλινές λαμπάδες για καλό σκοπό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.