Σε αυξημένη ετοιμότητα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

0

46549494Με τη δέουσα προσοχή αντιμετωπίζονται και στη χώρα μας οι δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία.Το Ελληνικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι σε αυξημένη ετοιμότητα. Επίσης ανακαλείται το προσωπικό που ήταν σε άδειες.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το πραξικόπημα στη γειτονική χώρα έγινε γνωστό, σήμανε συναγερμός και στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο διοικητής της ΕΥΠ ενημέρωσε άμεσα τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τα τεκταινόμενα, ενώ αμέσως κηρύχθηκε σε επιφυλακή αρχικά ο στρατός στον Έβρο και τα νησιά και κατόπιν όλες οι μονάδες των σωμάτων ασφαλείας στη χώρα.

Βέβαια από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχει παρατηρηθεί κάτι περίεργο στα σύνορα μας με την Τουρκία. Άλλωστε ο τουρκικός στρατός είναι απασχολημένος με τα εσωτερικά του.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο από ριπές ελικοπτέρων στην Άγκυρα
Επόμενο άρθροΤούρκοι πολίτες στους δρόμους μάλλον αποτρέπουν το πραξικόπημα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.