Περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή και π. Δημάρχου Γιάννη Βούρου στον Έβρο

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Πολιτών Πολιτεία…

Με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Αδαμάντιο Παπαδόπουλο, συναντήθηκε στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό Έβρου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, π. Δήμαρχος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ, κ. Γιάννης Βούρος.

Στην ατζέντα της συζήτησης των δύο αιρετών, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι ΟΤΑ Α’ Βαθμού της χώρας κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο, η Περιφερειακή Ανάπτυξη και τα κονδύλια που πρέπει να διεκδικηθούν προς αυτή την κατεύθυνση από την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια (θέμα που άπτεται των αρμοδιοτήτων επιτροπών του Ευρωκοινοβουλίου), η «εγκατάλειψη» των ακριτικών περιοχών, οι μεταναστευτικές ροές (ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα τους ακρίτες του Έβρου), καθώς και οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο Γιάννης Βούρος μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της πόλης παραχώρησε συνέντευξη στο Ράδιο Έβρος 97,1.

Ο π. Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας βρέθηκε επίσης στο Διδυμότειχο, στο Σουφλί και στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με αρκετούς κατοίκους των πόλεων / κωμοπόλεων αυτών.

Προηγούμενο άρθροΣύριζα ΝΦ/ΝΧ: Καταγγελία για βανδαλισμό
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ/ΝΧ: Σύσταση και συνεδρίαση Επιτροπής Καταλληλότητας για την την ανέγερση προσθήκης του 1ου ΓΕ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.