“ΨΗΛΩΝΕΙ” Η ΦΕΑ ΜΕ ΒΙΚΤΩΡΑ ΧΑΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

0

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για την ΦΕΑ που ενισχύει την φροντ λάιν της με έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή με ευρωπαϊκές παραστάσεις κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας με τον Βίκτωρα Χαλίδη, ο οποίος τα τρία προηγούμενα χρόνια φορούσε την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος στην Α1 κατηγορία εφήβων του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ, ενώ συμμετείχε και στο Youth Basketball Champions League  στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας τον περασμένο Απρίλιο.

Στο “Főnix Hall” της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης Ουγγαρίας μετά την Βουδαπέστη, ο 18χρονος (2μ.01εκ.) σέντερ ήταν από τους κορυφαίους της Ένωσης που κατέλαβε την 10η θέση και τελείωσε με ρεκόρ 2-3. Ο Χαλίδης, στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα πέτυχε 82 πόντους και μάζεψε 39 ριμπάουντ σε 142 συνολικά λεπτά συμμετοχής.

Στην ΦΕΑ πάντως δεν θα νιώθει “ξένος”, αφού στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Μάνο Καρλή, με τον οποίο αγωνίζονταν στο εφηβικό τμήμα της Ένωσης την περίοδο 2022-23, όπως φανερώνει η παρακάτω φωτογραφία (σ.σ. ο Χαλίδης με το #14 στην πάνω σειρά και ο Καρλής με το #11 στην κάτω σειρά) συμμετέχοντας στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και τερματίζοντας στην 5η θέση.

Έτσι, μετά τους Μάριο Στεργίου, Γιάννη Νικολόπουλο, Δημήτρη Πάνου, Αλέξανδρο Γεωργακόπουλο και Γρηγόρη Δρικόγια, ο Χαλίδης γίνεται ο έκτος κατά σειρά παίκτης που θα φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα της ΦΕΑ τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της National League 2.

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Φιλαδελφειώτισσα δημοσιογράφος του Mega Τίνα Αλεξανδρή
Επόμενο άρθροΤι είπε ο Δήμαρχος, Γιάννης Τομπούλογλου, στο μνημόσυνο και τα αποκαλυπτήρια της πλάκας στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.